Чому бісер краще за шоколад?

Ви не знаєте чому бісер краще за шоколад? А ми знаємо 🙂

Чому бісер краще за шоколад

1. У 100 гр шоколаду 553 кілокалорій, а в 100 гр бісеру – 0

2. Бісер не тане у вас в руках, в той час як шоколад перетворюється на брудне місиво

3. Від бісеру не буває висипань на шкірі, так що вашому дерматологу він теж подобається 🙂

4. Бісер не викликає карієс, його рекомендують 9 з 10 стоматологів.

5. Бісер не містить в собі кофеїн. Хоча деякі втрачають сон, мріючи про свої наступні бісерні шедеври, які вони запланували.

6. Шоколад може зіпсуватися з часом, а бісер чим старіше тим краще.

7. Бісер буває всіх кольорів веселки, в той час як шоколад тільки білий або різних відтінків коричневого.

бісер краще за шоколад

[adsense]

8. Ввічливість вимагає ділитися своїм шоколадом, а бісером ділитися не обов’язково.

9. Бісер може зробити вас щасливою, не роблячи вас товстою.

10. Бісер – гипоалергенний, а на шоколад часто буває алергія.

11. Бісер залишається у вас завжди, а шоколад зазвичай всього кілька хвилин 🙂

12. Гарний бісер можна «переробити», використовувати кілька разів, а шоколад, якщо вже з’їв, то його вже немає, «переробці» не підлягає.

бисер

13. Бісер не приводить до мігрені або головного болю, навпаки сприяє зняттю стресу.

14. “Багато бісеру не буває!”